bizarre behavior of site

bizarre behavior of site

This is a discussion on bizarre behavior of site within the Site Help and Support forums, part of the RAM 1500 Diesel category; Am I alone , when I click " what's new " I get 14 hours old thread reply ... and at top constantly get to ...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 37
Like Tree6Likes

Thread: bizarre behavior of site

  1. #1
    RAM Bronze Member Kazimodo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Montreal Quebec Canada
    Posts
    2,706
    Member #
    6985
    Vehicle
    2015 Big Horn CC 5.7' 3.55
    Liked
    1260 times

    bizarre behavior of site

    Am I alone , when I click " what's new " I get 14 hours old thread reply ...
    and at top constantly get to input username and password
    I found a thread where I " liked " a post , usually the bottom says " you " and X ,X, X , like this post
    now listed as X, X , X , and kazimodo liked this post .
    also clicked what's new after posting this new thread and it does not show up , just yesterday's stuff.
    something changed .....
    using :
    -Win 7
    -Google Chrome

  2. #2
    RAM Guru Sorny's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Southern MN
    Posts
    1,082
    Member #
    5102
    Vehicle
    2014 4x4 Laramie longbox crewcab
    Liked
    672 times
    I was just seeing everything as multiple different users in different tabs.
    Kalyphus likes this.
    2014 4x4 Laramie Crewcab, Longbox, 3.55, every option except RamBoxes and parking sensors.
    1A Auto power folding tow mirrors, Mopar wheel to wheel bars, Access Lorado tonneau cover
    Weathertech floormats & mudflaps, TrailFX hood protector, Edge Insight CTS, GDE Hot Tune



  3. #3
    Lou
    Lou is offline
    RAM Regular Lou's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Greenwich, NY
    Posts
    270
    Member #
    6723
    Vehicle
    2015 RAM 1500 ecodiesel
    Liked
    120 times

    Question

    Quote Originally Posted by Sorny View Post
    I was just seeing everything as multiple different users in different tabs.

    It seems to log me out and not know I'm on the site with whats new.
    If I go to todays posts it logs me back in, but
    when I tried to respond to this posting I had to reply with quote as it had apparently logged me off and the add message wasn't available.

  4. Remove Advertisements
    Ram1500Diesel.com
    Advertisements
     

  5. #4
    RAM Bronze Member Kazimodo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Montreal Quebec Canada
    Posts
    2,706
    Member #
    6985
    Vehicle
    2015 Big Horn CC 5.7' 3.55
    Liked
    1260 times
    Quote Originally Posted by Kazimodo View Post
    Am I alone , when I click " what's new " I get 14 hours old thread reply ...
    and at top constantly get to input username and password
    I found a thread where I " liked " a post , usually the bottom says " you " and X ,X, X , like this post
    now listed as X, X , X , and kazimodo liked this post .
    also clicked what's new after posting this new thread and it does not show up , just yesterday's stuff.
    something changed .....
    using :
    -Win 7
    -Google Chrome
    even after getting the welcome after login , there is no " edit post " to click on ,
    -at bottom of page I get " you may NOT " post ,,,,on every line
    ..
    but the reply with quote works , this is how I am posting this reply ...
    ..
    update , now the edit post has re=appeared again
    guess the site is being worked on and coming back to normal ,,,,hopefully

  6. #5
    RAM Bronze Member Kazimodo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Montreal Quebec Canada
    Posts
    2,706
    Member #
    6985
    Vehicle
    2015 Big Horn CC 5.7' 3.55
    Liked
    1260 times
    09:50 AM
    "edit post" has re-appeared , I used it but the changes did not stay on last post
    testing the quick reply with this one .

  7. #6
    RAM Bronze Member Kazimodo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Montreal Quebec Canada
    Posts
    2,706
    Member #
    6985
    Vehicle
    2015 Big Horn CC 5.7' 3.55
    Liked
    1260 times
    " notification "at top , = new like received , click on it , see it ,
    then click what's new = last post 5:38 PM yesterday , saying it is 5:38 PM today
    like the site froze yesterday at +/- 5:38 PM nothing after that shows up with " what's new "
    and notification still shows 1 like received it is the same one ,
    ..
    something to do with the updating of the site being frozen .
    09:59 AM

  8. #7
    Administrator admin's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    302
    Member #
    8818
    Liked
    253 times
    Hello all,

    Seems to be a caching issue and will be resolved shortly.

    Jeff M

  9. #8
    RAM Bronze Member Kazimodo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Montreal Quebec Canada
    Posts
    2,706
    Member #
    6985
    Vehicle
    2015 Big Horn CC 5.7' 3.55
    Liked
    1260 times
    top of page shows me as being other members ...
    Jberg , then 97hmcs ,
    10:24 AM
    ..
    I did not understand what Sorny meant in post # 2
    until I was seing multiple other members name as my username ...
    Last edited by Kazimodo; 03-27-2019 at 08:57 AM.

  10. #9
    RAM Veteran POHLHAMMER's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    470
    Member #
    20441
    Vehicle
    Ram Ecodiesel Bighorn Crewcab 4x4
    Liked
    257 times
    I am having same issues on my desktop. Only my phone works.

    2016 BIG HORN Crew Cab SLT 4x4: -Bucket Seats-3.92 gears W/AntiSpin-Cab Lights-ITBC-Sprayed Bedliner-Carhartt Seat Covers-WeatherTech mats/rain visors-Access bed cover-Tinted Windows-Bed Mat- Skid Plates-Tow Hooks
    DeeZee Assist-Hardwired Garmin 45-MGP Caliper Covers-LED Underbody lighting-4" TC Suspension lift-HD coil springs-Bwoody adjustable track bar-35" Nitto G2s on HOSTILE Alpha H109's-Happy EGR

  11. #10
    Administrator admin's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    302
    Member #
    8818
    Liked
    253 times
    Standby for a fix,

    It is a caching issue so nobody else can see your info, just caching the header pages wrong.

    Jeff M
    Kazimodo likes this.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Strange Tranny Temp Behavior
    By Gypsyjon in forum RAM 1500 Diesel Transmission
    Replies: 13
    Last Post: 11-29-2016, 05:58 AM
  2. Interesting TPMS Behavior
    By Skud in forum RAM 1500 Diesel General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 04-20-2016, 04:47 AM
  3. New behavior to me
    By TheB2B in forum RAM 1500 Diesel General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-05-2016, 02:36 PM
  4. Interesting observation about egts and engine behavior.
    By CG98x in forum RAM 1500 Diesel Tuning
    Replies: 24
    Last Post: 06-07-2014, 11:48 AM