RAM 1500 Diesel Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #1
This just may be the stupidest question asked on this site, but, is there a 'search' button? I have not been able to find one anywhere. I've used my phone and laptop, to no avail. Am I blind?
 

·
Super Moderator
Joined
·
3,956 Posts
There is one in the upper right hand page of the desktop version of the forum. I usually Google the topic I'm looking for and add: Ram1500Diesel in the search box also.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #5
I will try your Google search suggestion as the search button does not pop up on my laptop in Chrome or Edge, nor on Samsung Internet or Chrome in either mobile or desktop mode.

Thanks for the help!
 

·
Administrator
Joined
·
8,365 Posts
I will try your Google search suggestion as the search button does not pop up on my laptop in Chrome or Edge, nor on Samsung Internet or Chrome in either mobile or desktop mode.

Thanks for the help!
I wonder why? I see it on Chrome and Firefox.
 

·
Super Moderator
Joined
·
727 Posts
Oh. learned something new, I can barely see the "advanced" search under the top right grey rectangle, it's almost washed out and tiny script, but the bottom one works fine on F/Fox.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #8
It's probably a newb thing, but, when I first visit the website, all posts are black and white with no option to reply. Once I open a topic and click on a thread number, the top of my browser turns yellow and it brings me to the actual forum where I am able to access my inbox, respond, start new threads, etc.

Outside of Reddit, this is the first forum in years that I've spent some actual at. So, they might all be like this... my bad!
 

·
Super Moderator
Joined
·
3,956 Posts
when I first visit the website, all posts are black and white with no option to reply. Once I open a topic and click on a thread number, the top of my browser turns yellow and it brings me to the actual forum where I am able to access my inbox, respond, start new threads, etc.
It's not you, has something to do with how a mobile device browser handles the forum webpages. It does the same thing for me.
You can also use the Tapatalk app to access the forum. I find it easier to use then through a mobile web browser, and you can select to open any thread webpage from the app.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=en_US

https://itunes.apple.com/us/app/tapatalk-200-000-forums/id307880732?mt=8
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #10
when I first visit the website, all posts are black and white with no option to reply. Once I open a topic and click on a thread number, the top of my browser turns yellow and it brings me to the actual forum where I am able to access my inbox, respond, start new threads, etc.
It's not you, has something to do with how a mobile device browser handles the forum webpages. It does the same thing for me.
You can also use the Tapatalk app to access the forum. I find it easier to use then through a mobile web browser, and you can select to open any thread webpage from the app.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=en_US

https://itunes.apple.com/us/app/tapatalk-200-000-forums/id307880732?mt=8


Thanks Crash
 
1 - 10 of 10 Posts
Top