RAM 1500 Diesel Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #1
I've searched through the forums here and found that a few posters are using the Veepeak wireless OBDII module and the fusion app with their iPhone on their eco's. No matter what I've tried though I can't get the app to make a connection to the truck. I've gone off the settings recomendations listed in a couple other posts (Here and Here) with no luck. Any chance someone could confirm their settings before I ship the adapter back?

To clarify a little further, I can make a connection to the adapter just fine. The problem is communicating with the truck. Any tips??

Additonal information:
2015 ED
Veepeak Model VP01
iOS 10.1
Cold Fusion App-3.4.0

Photo Feb 09, 5 36 18 PM.png Photo Feb 09, 5 36 08 PM.png Photo Feb 09, 6 00 19 PM.jpg
 

·
Registered
Joined
·
50 Posts
You probably have an OBD II protocol issue.
I have mine set to automatic.
It's in the preferences tab under commo.
 

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #3
Thanks for that update Bad, appreciate it.
Gave it a whirl yesterday, with no luck. Sent it back and ordered THIS ONE instead.
A tinge more pricey, but it wasn't going to break the bank.
Thought I would give Bluetooth a try instead of WiFi
Connected up right away with no issues.
Did I mention I LOVE amazon prime? Ordered yesterday and received today.
Sigh......time for more research on customizing gauges I want.............Thank you again
 
1 - 3 of 3 Posts
Top